Voor starters

Vier dagen intensieve Business Coaching bij het ontwikkelen van jouw businessplan

Ben je lekker energiek gestart, maar vraag je je af waar de klanten blijven? Blijkt in praktijk dat je verdienmodel rammelt of vraag je je af welke richting je met jouw bedrijf op zult gaan. 

Kiemkr8 helpt starters om hun ideeën te laten groeien. Ontdek kiemkr8 Business Coaching: Vier inspirerende coachingsdagen waarin we jou helpen om van start tot finisch jouw eigen businessplan vorm te geven. Dat geeft jou vertrouwen, zekerheid en richting.  

We vertellen je graag alles over onze methode en jouw mogelijkheden. Neem daarom gewoon eens contact op en kom langs!

Van goed idee naar doordacht businessplan met onze Business Coaching!

Heb jij goede ideeën voor een nieuw bedrijf(sconcept) of een nieuw product of dienst? Dan is het nu tijd om jouw idee te laten groeien naar een succesvol business concept.

Meld je aan voor kiemkr8 Business Coaching. De Business Coaching is een inspirerende begeleiding bij het ontwikkelen van jouw plannen. In 8 stappen helpen we je om jouw ideeën uit te laten groeien tot een nieuw concept of volledig businessplan. Ook weet je dan op welke zaken je moet sturen en heb je je ideeën afgestemd op jouw huidige of potentiële klanten. Tenslotte heb je ook een goed beeld van je verdienmodel. Kortom na de begeleiding in de Business Coaching ben je klaar om jouw idee succesvol in de markt te zetten.

Doe mee!

De Business Coaching bestaat uit een startbijeenkomst en 4 intensieve dagen waarin je samen met andere ondernemers leert en ervaringen deelt. Tijdens deze sessies krijg je de alle informatie om jouw plan te maken. Tussen de sessies door werk je verder aan jouw plannen en bij de volgende sessie presenteer je de voortgang. We sparren samen over deze plannen om ze aan te scherpen en te komen tot nieuwe verrassende concepten en business modellen. Aan het einde van de Business Coaching heb je een goed en gedegen uitgewerkt businessplan voor jouw bedrijf.

Goed advies

De Business Coaching is voor jouw onderneming een unieke combinatie van advisering, leren en begeleiding. Daarnaast help jij met jouw kennis en ervaring andere ondernemers en omgekeerd helpen andere ondernemers jou ook om je plannen te verbeteren. Heb je naast de sessies extra expertadvies nodig, dan kun je die eenvoudig bijboeken.

Investering en subsidie

De investering in een volledig kiemkr8 Business Coachingstraject bedraagt eenmalig € 2.650,– excl. BTW. Hiervoor krijg je meer dan 40 uur begeleiding van ervaren professionals, een prachtig werkboek én neem je aan het eind van het traject een doordacht businessplan mee naar huis. Dit plan geeft jou de broodnodige richting maar is ook voor eventuele investeerders en/of financiers een belangrijk document. Vaak kun je, afhankelijk van de provincie waarin jouw bedrijf is gevestigd, subsidie over het investeringsbedrag terugkrijgen.

Voor wie en wanneer

De Business Coaching is er voor startende ondernemers die hun bedrijfsplannen willen opstellen. Voor ervaren ondernemers is er de Innovatieplantage. De Business Coaching bestaat uit een startbijeenkomst en 4 hele dagen. We starten meerdere keren per jaar. Meld je aan voor de Business Coaching of informeer naar andere mogelijkheden.

Kiemkr8 innovatiebureau
Kiemkr8 2

© Copyright 2016 – 2020 Kiemkr8 Alle rechten voorbehouden.

Build with ❤ by Spesh.

0