Innovatieplantage

Heb je een lade vol ideeën die waardevol zijn, maar daar toch blijven liggen door gebrek aan tijd, mankracht maar vooral focus?

De Innovatieplantage van kiemkr8 laat juist die ideeën groeien tot een plan. Groeiplannen die innovatie stimuleren en mooie ideeën verder brengen in slechts acht stappen, verdeeld over vijf dagdelen. Een plan dat staat als een huis, een stevig fundament om op verder te bouwen.

Met dit groeiplan weet je exact waar de kracht van je idee zit, wie je doelgroepen zijn, waar je op moet sturen om alles eruit te halen en ben je bovendien een serieuze gesprekspartner voor investeerders en financiers.

We vertellen je graag alles over onze methode en jouw mogelijkheden. Neem contact op en kom langs!

De Innovatieplantage wordt ondersteund door:

Idee

Ideeën kunnen de wereld veranderen. Maar wanneer is een idee goed genoeg om uit te werken? Of moet je het eerst onderzoeken om dat uit te vinden? Hoe kom je zelf in de flow van je eigen idee? Eigenlijk gewoon door ermee aan de slag te gaan. Dat is de visie van kiemkr8. Met de Innovatieplantage biedt kiemkr8 ruimte aan ondernemers met ideeën die nog bewezen moeten worden. Beginnen bij het begin is de grote kracht van de Innovatieplantage. Elk idee krijgt hier de ruimte om te groeien door het van dichtbij te bekijken, er rondjes omheen te draaien, te testen, bij te schaven en op te tuigen met de juiste elementen om er een succes van te kunnen maken.

Plan

De Innovatieplantage bestaat uit  startbijeenkomst en 5 intensieve dagdelen. Zowel offline tijdens de bijeenkomsten, maar ook in onze online omgeving, de Kr8Centrale, werk je aan jouw bedrijf en jouw eigen toekomstplannen. Tijdens deze sessies krijg je alle informatie om jouw eigen groeiplan te maken. Tussen de sessies door werk je, in je eigen bedrijf, verder aan jouw plannen. Bij de volgende sessie presenteer je de voortgang. Jij krijgt de gelegenheid om met diverse experts op gebied van strategie, financiën, financiering en marketing te sparren met als doel de plannen aan te scherpen en te komen tot nieuwe verrassende concepten en business modellen. Aan het einde van de Innovatieplantage heb je een goed en gedegen uitgewerkt businessplan voor jouw idee of bedrijf.

Groei

De Innovatieplantage biedt een unieke kans om te groeien; een combinatie van advisering, leren en begeleiding. We dagen je uit om zelf na te denken en de toekomst van jouw bedrijf in te richten. In de Innovatieplantage bieden experts van gerenommeerde bedrijven zoals HFCM Communicatie, Countus, Rabobank en Discovery Insights bovendien allerlei extra inzichten. Heb je naast de sessies extra expertadvies nodig, dan kun je dit eenvoudig bijboeken bij alle experts die betrokken zijn bij de Innovatieplantage.

Investering

De investering in een volledige kiemkr8 Innovatieplantage bedraagt eenmalig € 4.950,– excl. BTW. Hiervoor krijg je een schitterend werkboek, 6 maanden lang toegang tot de online Kr8Centrale, een drijfveren analyse van Insights en meer dan 30 uur begeleiding van ervaren professionals. Aan het einde van dit traject, neem je een doordacht businessplan mee naar huis. Dit plan geeft jou de broodnodige richting maar is ook voor eventuele investeerders en/of financiers een belangrijk document. In sommige provincies is het mogelijk subsidie over het investeringsbedrag terug te krijgen.