Business Design & Innovatie

Een goed idee verdient een doordachte strategie

Veel bedrijven hebben goede ideeën. Toch blijven deze ideeën vaak op de plank liggen. Meestal omdat bedrijven er door gebrek aan mankracht en/of tijd niet aan toekomen om de ideeën om te zetten tot een goed plan. Soms is het maken van het plan zelf ook al moeilijk. Waar begin je? Zonder plannen komt er geen financiering om het idee te realiseren.

Dat is jammer, want innovatieve en vernieuwende bedrijven zijn succesvoller dan de rest. Bovendien passen ze zich makkelijker aan in de snel veranderende wereld, waardoor ze vitaal blijven.

Business Design en innovatie

Kiemkr8 houdt zich bezig met Business Design en innovatie. Kiemkr8 zorgt ervoor dat bedrijven hun innovaties wel doorontwikkelen en vernieuwend kunnen blijven. Wij helpen hen om hun ideeën te laten groeien. Daarvoor hebben we de 8 stappen van kiemkr8 ontwikkeld. Een bewezen methodiek waarbij we gedegen onderbouwing van de plannen combineren met een flinke dosis creativiteit.

Omdat geen enkele innovatie gelijk is, bieden we naast de Innovatieplantage, waarin we met groepen ondernemers, gezamenlijk plannen maken, ook maatwerk. Bij maatwerk werken we samen aan jouw vraagstuk of bedrijf.


In ons portfolio zie je welke bedrijven/overheden je voorgingen. We vertellen je graag alles over onze methode en jouw mogelijkheden. Neem daarom contact op en kom langs!

Wil je eerst meer informatie, lees dan verder:

Portfolio

Bekijk onze klanten en projecten

8 van kiemkr8

Zo werken we graag

Over ons

Wie zijn de mensen achter kiemkr8?

Kiemkr8 innovatiebureau

Build with ❤ by Spesh.

0