Business Design & Innovatie

Een goed idee verdient een doordachte strategie

Startups hebben goede innovatieve ideeën, maar meestal niet de kennis en ervaring om hier een succesvol verdienmodel van te maken. Zo kan het zijn, dat je niet weet of je idee haalbaar is en hoe je je product kunt vermarkten. Het schrijven van een businessplan kan al een eerste hobbel zijn. “Waar moet ik beginnen?”, is een vaak gehoorde vraag. Er komt te veel op je af om structuur aan te kunnen brengen. Zonder plannen echter geen financiering, en zo stagneert de innovatie.

Kiemkr8 zorgt ervoor dat bedrijven hun innovaties wél doorzetten. Kiemkr8 helpt ondernemers om ideeën te laten groeien. Daarvoor heeft Kiemkr8 een 8 stappenplan ontwikkeld. Een bewezen methodiek, waarbij een gedegen onderbouwing gecombineerd wordt met een flinke dosis creativiteit!

Kiemkr8 stimuleert je om zelf na te denken. Afhankelijk van de beschikbare hoeveelheid tijd, kennis en expertise bepaal je zelf hoeveel je zelf doet en wat je uitbesteedt. Je maakt gebruik van de Kr8Centrale-app om stap voor stap je plan op te stellen. In persoonlijke gesprekken met Kiemkr8 worden je plannen aangescherpt. Het resultaat is een klant-en-klaar businessplan!

Het resultaat hiervan is:

  • Realistische kijk op de eigen ideeën
  • Onderbouwde toekomstplannen
  • Duidelijke focus (visie)
  • Risico’s beter in beeld
  • Vernieuwende concepten en marktbewerking
  • Goede pitch
  • Meer zekerheid op investeringen

Wil je eerst meer informatie, lees dan verder:

Portfolio

Bekijk onze klanten en projecten

8 van kiemkr8

Zo werken we graag

Over ons

Wie zijn de mensen achter kiemkr8?

Kiemkr8 innovatiebureau
Kiemkr8 2

© Copyright 2016 – 2020 Kiemkr8 Alle rechten voorbehouden.

Build with ❤ by Spesh.

0