Vier dagen intensieve coaching bij het ontwikkelen van jouw businessplan

Ontdek Kiemkr8 Business Coaching: Vier intensieve coachingsdagen waarin we jou helpen om van start tot finish jouw eigen businessplan vorm te geven. Dat geeft jou vertrouwen, zekerheid én richting!

We vertellen je graag alles over onze methode en jouw mogelijkheden. Neem daarom gewoon eens contact op en kom langs!

Kiemkr8 in Ondernemend Nederland op RTL7 en RTLZ

Investering en subsidie

De investering in een volledig Kiemkr8 Business Coachingstraject bedraagt eenmalig € 2.650,– excl. BTW. Hiervoor krijg je meer dan 40 uur begeleiding van ervaren professionals én neem je aan het eind van het traject een doordacht businessplan mee naar huis. Dit plan geeft jou de broodnodige richting maar is ook voor eventuele investeerders en/of financiers een belangrijk document. Ook kun je, afhankelijk van de provincie waarin jouw bedrijf is gevestigd, tot wel 75% subsidie over het investeringsbedrag terugkrijgen.

Van goed idee naar doordacht businessplan!

Heb jij goede ideeën voor een nieuw bedrijf(sconcept) of een nieuw product of dienst? Dan is het misschien wel tijd om jouw idee door te laten groeien naar een succesvol business concept! Meld je dan aan voor Kiemkr8 business coaching. De business coaching is een intensieve begeleiding bij het ontwikkelen van jouw plannen. In 8 stappen helpen we je om jouw ideeën uit te laten groeien tot een nieuw concept of volledig businessplan. Ook weet je dan op welke zaken je moet sturen en heb je je ideeën afgestemd op jouw huidige of potentiële klanten. Tenslotte  heb je ook een goed beeld van je verdienmodel. Kortom na de begeleiding in de business coaching ben je klaar om jouw idee succesvol in de markt te zetten.

Doe mee!

De business coaching bestaat uit een startbijeenkomst en  4 intensieve dagen waarin je samen met andere ondernemers leert en ervaringen deelt. Tijdens deze sessies krijg je de alle informatie om jouw plan te maken. Tussen de sessies door werk je verder aan jouw plannen en bij de volgende sessie presenteer je de voortgang. We sparren samen over deze plannen om ze aan te scherpen en te komen tot nieuwe verrassende concepten en business modellen. Aan het einde van de business coaching heb je een goed en gedegen uitgewerkt businessplan voor jouw bedrijf.

Goed advies

De business coaching is voor jouw onderneming een unieke combinatie van advisering, leren en begeleiding. Daarnaast help jij met jouw kennis en ervaring anderen ondernemers en omgekeerd helpen andere ondernemers jou ook om je plannen te verbeteren. Heb je naast de sessies extra expertadvies nodig, dan kun je die eenvoudig bijboeken.

Voor wie en wanneer

De business coaching is er voor ondernemers die het bedrijf met een nieuwe insteek willen voortzetten. Ook voor startende ondernemers die hun bedrijfsplannen opstellen is deze werkvorm heel geschikt. De business coaching bestaat uit een startbijeenkomst en 4 hele dagen. De eerst volgende business coaching start op:

Donderdag 5 september van 9:30 tot 12:30 uur
Donderdag 3 oktober 9:30 tot 16:00 uur
Donderdag 7 november 9:30 tot 16:00 uur
Donderdag 28 november 9:30 tot 16:00 uur
Donderdag 9 januari 9:30 tot 16:00 uur

Meld je aan voor deze groep of informeer naar andere mogelijkheden.

Interesse?

Klik hier